Любимият ми и най- добър ветеринар в София

Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар

Ветеринарна клиника онлайн


6 632 Отговори на “Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар”

 1. Ива каза:

  Здравейте!Имам пинчер на 2 месеца и 15 дни и днес забелязвам, че едното му ушенце е клепнало. Може ли да ми кажете дали е притеснително или е нормално, защото до сега си му бяха изправени…

 2. Станислава каза:

  Здравейте морското ми свинче, от няколко дни е по-особено, почти не се храни не пие вода, седи свири в един ъгъл, съюзят му очичките, и като че ли са по-малки самите очи, и е отслабнала. На какво може да се дължи, и какво можем да направим?

 3. Живко каза:

  Здравейете, котката ми роди преждевременно с няколко дена 9 малки.
  Три се родиха мъртви едно умря до сутринта вече има живо само едно. Свързах се с ветеринар но тя като разбра колко са малки и ми отказа да ги нося към него момент имаше две живи. Каза ми заради ранното раждане не били развили смукателен инстинкт и не можели да се нахранят от котката. Да съм им давал няколко дена мляко с биберон докато се съвземат. Но последното което умря на моменти го виждах как се вкочанява цялото и се изспуска в тоя момент. Само него съм виждал да става така но по такъв начин да са се изспуснали съм виждал и предните иначе то беше много слабичко. Последното е дебеличко роди се последно и най едро и то търси иска да сучи но виждам че на моменти има някакви спазми. Има ли шанс поне него да спася?

 4. Мариана Сарлова каза:

  Здравейте искам да попитам имам куче немски шпиц 11-годишно от 1 седмица е с клепнало едното ухо карах я на доктор но казаха че нищо и няма пръснаха само някъв спрей вече втора седмица ухото стой така не се изправя както би трявало дали е липса на калций или може да е някво възпаление?

 5. Петя каза:

  Здравейте. Морското ми свинче има воднистта диария от няколко часа. Какво трябва да направя и какви лекарства да му дам?

 6. йорданка каза:

  Здравей те.Зайкинята ми роди зайче с половин предна лапичка и не иска да го храни как да постъпя

 7. Ирена каза:

  Здравейте!Имам куче мопс на 8 месеца. Лекувахме го около 2 месеца за демодекоза в момента кожата е чиста няма петна, но остана една специфична неприятна миризма .Бихте ли ми казали с какво да третирам за отстраняването и.Благодаря предварително!

 8. Христо каза:

  Здр,кучето ми от няколко години е с кожна болест водил съм го при много лекари не можаха да го излекуват симптомите са непрекъснато чесане рани по кожата клатене на главата лоша миризма всички лекари казваха различни диагнози за мен това са червий в ушите в каква клиника да го закарам за точна диагноза и можели да се излекува.

  • admin каза:

   Направете микробиология с антибиотикограма от раните.Лекувайте с подходящия антибиотик.

 9. Симона каза:

  Здравейте, видях котка с откъсната опашка и все още не е зараснала, има рана. Въпроса ми е как може да и помогнем, някаква паста или нещо друго ? Или задължително трябва да се заведе на ветеринар ? Благодаря Ви предварително за помощта! Хубав ден !

 10. Ванеса каза:

  Здравйте! Хамстерчето ми пишка кръв какво да правя? От година и половина е при нас

  • admin каза:

   Здравейте.Вероятно сте го простудили и има проблем с бъбреците.Заведете го спешно на лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Случай от практиката

Микроспория при кучетата и ктките

Микроспорията при кучета и котките е гъбично заболяване на космената покривка и кожата.Причинител са дерматофитни гъбички,които живеят в луковицата и сърецвината на косъма.Повечето от тези гъбички са нормални обитатели по кожата на животните,без да причиняват неприятности.Когато обаче настъпи срив в имунната система предизвикан от друга болест,дерматофитите стават силно болестотворни и предизвикват заболяване.Какво е характерно за […]

Прочети повече...

Статия

Пситакоза при папагалите

Орнитоза(Пситакоза) по птици и човек Орнитозата е инфекциозно заболяване с разнообразни механизми на предаване и значително клинично проявление.Заболяването е зооноза.Причинител е Chlamydia psittaci.Представяват Грам-отрицателни ,неподвижни бактерии с овална или сферична форма ,по размери са съизмерими с едри вируса.Устойчивостта на хламидиите сравнение с други бактерии е слаба. Преносител са болните папагали,а в нашите условия,обикновено заразата идва […]

Прочети повече...

Полезно

Летни кожни болести по кучетата

Лятотото е сезон в който много от кучетата имат проблеми с кожата си.Изобилието от алергени,паразити и осили ,в съчетание с високата околна температура,водят до заболяваниа на кожата,най-общо наречени летни екземи. 1.Пиодермия.Представлява заболяване на кожата,което се манифестира с образуване на голяма рана ,обикновено над опашката или по врата.Кожата е зачервена,подута и обложена с гной.Най-често се получава […]

Прочети повече...