Любимият ми и най- добър ветеринар в София

Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар

Ветеринарна клиника онлайн


6 952 Отговори на “Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар”

 1. Ива пановска каза:

  Здравейте! Имаме домашен любимец декоративно петле порода джонка. От един месец започна трудно да ходи,спря да кукурига и мисля че не вижда. Кълве във въздуха докато на ери храната и водата . Лекувате ли за да го доведа?

 2. Натали каза:

  Добър ден!
  Котката ми кашляше, ходихме на ветеринар и ни казаха, че може да е от климатиците и биха инжекция с противоалергично. Спря да кашля за около месец и сега пак започна да кашля. Няма секрети, има апетит и енергия, няма други необичайни симптоми освен кашлицата. Според вас на какво се дължи и какво да предприема? /котката е на 4години/
  Благодаря Ви!

 3. Надя каза:

  Здравейте котката ми я нямаше 10 дни. Върна се преди седмица. Много слаба и едвам ходи. Захранихме я с котешки супи 3 дни. Сека яде паочове с хляб, пие прясно мляко за котки,но отказва да пие вода. Много ме притесняват,че повече спи и не пие вода. Това нормално ли е?

 4. Radoslav каза:

  Здравейте. Имам 13 годишно куче, което поради възраста мисля, има проблеми с дишането. Кашли много и хрипа силно вечер…понякога и доста интензивно подсмърча сякаш му е запушен носа. Ако бихте ме насочили с някакъв антибиотик или нещо с което да му помогна ще ви бъда благодарен.

 5. Ваня каза:

  Здравейте, преди няколко дни се появи едно малко котенце на около месец или два най-много, коремчето му е постоянно поддуто,и се усеща доста топло коремчето му. Ануса му изглежда леко изпъкнал навън. Има апетит и се изхожда. От какво може да е и какво да правим? Яде мокра храна не му даваме гранули.

 6. Нели каза:

  Здравейте! Новородено кученце без майка издава звуци като тиктакане, когато диша. Пневмония ли има? Как да се лекува?

  Дупчицата на биберончето е малка, но то смуче силно и все се задавя, а млякото му излиза през носа.

 7. Милена Пейчева каза:

  Здравейте,имам хамстер на 1,5г.
  Има места без козина и на места ранички явно го сърби. Няма буби. Мажа го с йодасепт капка в чаша вода . Йодасепта ще помогне ли или му трябва друго? Благодаря Ви!

 8. Ния Нанева каза:

  Здравейте!Имам куче бултериер на 1год.и половина,започна да ръмжи по задните си лапи и да ги хапе направо си вади ноктите.Водих го на ветеринар направиха му кръвни изследвания имаше бактерия предписаха му антибиотик,но той продължава да се хапе неможе да си стъпва на лапата която е захапал.Не е агресивен.

 9. Мира каза:

  Здравейте, едно от котетата ми изяде част от найлон от кренвирш, дали ще му стане нещо?

 10. Иванов каза:

  Здравейте на скоро за белязах че котето ми не ходи по голяма около 3-4 дни какво да и дам ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Случай от практиката

Микроспория при кучетата и ктките

Микроспорията при кучета и котките е гъбично заболяване на космената покривка и кожата.Причинител са дерматофитни гъбички,които живеят в луковицата и сърецвината на косъма.Повечето от тези гъбички са нормални обитатели по кожата на животните,без да причиняват неприятности.Когато обаче настъпи срив в имунната система предизвикан от друга болест,дерматофитите стават силно болестотворни и предизвикват заболяване.Какво е характерно за […]

Прочети повече...

Статия

Пситакоза при папагалите

Орнитоза(Пситакоза) по птици и човек Орнитозата е инфекциозно заболяване с разнообразни механизми на предаване и значително клинично проявление.Заболяването е зооноза.Причинител е Chlamydia psittaci.Представяват Грам-отрицателни ,неподвижни бактерии с овална или сферична форма ,по размери са съизмерими с едри вируса.Устойчивостта на хламидиите сравнение с други бактерии е слаба. Преносител са болните папагали,а в нашите условия,обикновено заразата идва […]

Прочети повече...

Полезно

Летни кожни болести по кучетата

Лятотото е сезон в който много от кучетата имат проблеми с кожата си.Изобилието от алергени,паразити и осили ,в съчетание с високата околна температура,водят до заболяваниа на кожата,най-общо наречени летни екземи. 1.Пиодермия.Представлява заболяване на кожата,което се манифестира с образуване на голяма рана ,обикновено над опашката или по врата.Кожата е зачервена,подута и обложена с гной.Най-често се получава […]

Прочети повече...