Любимият ми и най- добър ветеринар в София

Отзиви


16 Отговори на “Отзиви”

 1. Natalya каза:

  Здравейте аз имам заек клепоух миналата седмица му беше лошо не мърдаше карахме при вет. Правили са лечение казаха че е от грешно хранение много храна му даваме свежи и след това няколко дена беше главата на долу и едно окото е малко по голям и бялото е видно в момента е добре активно е но сега от съща страна едно ухото е на горе вече 4 дена не пуска на долу малко съм притеснена това проблем ли е? Защо е окото по извън и ухото горе. И когато ляна време от време трепери като мускули да хващат от какво е това

 2. Александър Тошев каза:

  Здравейте!

  Имам вълнисто папагалче, на две години приблизително. От седмица-две е унил, не е настръхнал и си яде и пие, но сякаш няма сила дори да стои на кацалката леко се поклаща.Едната восковица е запушена с някакъв жълт секрет. За преглед при вас трябва ли предварително записване?

 3. Petia каза:

  Здравейте,Имам корела на 1 година преди месеци имаше вторична бактериална инфекция,беше на антибиотик няколко дена ,пооправи се за малко време и сега в клиниката коя ходим ни казаха че има възпаление на чревния тракт ,изпражненията са почти воднисти и от време на време са с нормална консистенция, пие много вода от какво се получава това.

 4. Марина каза:

  Здравейте ! На моята котка и извадихме 3 кърлежа , намазахме със йод , обаче от 2 дена не е игрив , не му се яде , муден е и спи , какво мога да направя в случая ? В интернет четох че ако са били заразени кърлежите изхода може да е летален за животното ??
  Благодаря !

 5. Донка каза:

  Здравейте,имам семейство неразделни които имаха 8 ячица. След 1 месец женската ги остави и аз ги премахнах.След 2 дена започна да носи пак, сега са 10 на брой, но пак не се люпят. Вече е повече от 2 месеца в гнездото. Преди 2 дни забелязах че мъжкото не иска да се храни много,стои настръхнало и унило. Водих го на лекар, взеха му проби, и ми каза че не вижда нищо патологично. Изписа му витамини антистрес предположи че е изморен от постоянното хранене на женската. Пие ги вече 5 дена, започна да се храни малко, но още е в същото състояние. Какво мога да направя за да му помогна?

  • admin каза:

   Не бих могъл без преглед да кажа какво му е.Стреса може да доведе до много болести.Елате за преглед.

 6. Ирена каза:

  Здравейте имаме немска овчарка на два месеца и половина от вчера не се чувтва добре . От сутринта е с рязтройство и от след обяд започна да повръща . Повърна всичко което беше ял и след това се мъчеше пак но самп бяло излизаше като лиги или пяяна . Сутринта го карах да яде но не искаше само вода пие . Какво може да му е .

 7. Мари Иванова каза:

  Ухапа ме котарак по пръста.Цялата ръка ме боли много,поду се пръста.Да потърся ли утре лекар?Котарака има афти от месец.Хванах го преди 10дена с40°t.3дни можаха да му слагат антибиотик.Пооправи се и избяга. пак се влоши преди седица.От понеделник 3дни пак антибиотик и днес ме ухапа и не го заведох.Ще може ли сам да превъзмогне болеста?

 8. Красимира Енгьозова каза:

  Най-добрият!

 9. Kalata каза:

  Добър е разбира си от работата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Случай от практиката

Микроспория при кучетата и ктките

Микроспорията при кучета и котките е гъбично заболяване на космената покривка и кожата.Причинител са дерматофитни гъбички,които живеят в луковицата и сърецвината на косъма.Повечето от тези гъбички са нормални обитатели по кожата на животните,без да причиняват неприятности.Когато обаче настъпи срив в имунната система предизвикан от друга болест,дерматофитите стават силно болестотворни и предизвикват заболяване.Какво е характерно за […]

Прочети повече...

Статия

Пситакоза при папагалите

Орнитоза(Пситакоза) по птици и човек Орнитозата е инфекциозно заболяване с разнообразни механизми на предаване и значително клинично проявление.Заболяването е зооноза.Причинител е Chlamydia psittaci.Представяват Грам-отрицателни ,неподвижни бактерии с овална или сферична форма ,по размери са съизмерими с едри вируса.Устойчивостта на хламидиите сравнение с други бактерии е слаба. Преносител са болните папагали,а в нашите условия,обикновено заразата идва […]

Прочети повече...

Полезно

Летни кожни болести по кучетата

Лятотото е сезон в който много от кучетата имат проблеми с кожата си.Изобилието от алергени,паразити и осили ,в съчетание с високата околна температура,водят до заболяваниа на кожата,най-общо наречени летни екземи. 1.Пиодермия.Представлява заболяване на кожата,което се манифестира с образуване на голяма рана ,обикновено над опашката или по врата.Кожата е зачервена,подута и обложена с гной.Най-често се получава […]

Прочети повече...