Любимият ми и най- добър ветеринар в София

Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар

Ветеринарна клиника онлайн


7 865 Отговори на “Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар”

 1. Ani каза:

  Здравейте много е спешно вчера котката ми роди три котенца и незнам дали ги храни едното беше много малко и почина, а другите две са много изтощени няма ветеринар наблизо и нямам възможност да ги заведа мога ли да направя нещо или да ги нахраня с някъкво мляко?

 2. Ani каза:

  Здравейте много е спешно вчера котката ми роди три котенца и незнам дали ги храни едното беше много малко и почина, а другите две са много изтощени няма ветеринар наблизо и нямам възможност да ги заведа мога ли да направя нещо или да ги нахраня с някакво мляко?

 3. Диана каза:

  Здравейте. Моята котка на 16 години има роговици в едното око. какви капки мога да използвам, за да се махнат?

 4. Gergana Dimitrova каза:

  Здравейте! Пиратка гръмна до кчето ми и сега не чува,водихме го на лекар,казаха,че тъпанчетата са наред,но вече около 10 часа няма промяна! Слуха ѝ ще се върне ли?

 5. Николай Недялков каза:

  Здравейте имам вълнисти папагали мъжкото папагалче почина преди две седмици понеже прихвана от женската, която и в момента е болна кашля диша тежко. Ходих при ветеринар изписа антибиотик ОТЦ по половин чаена лъжичка на 200 милилитра вода. Така го давах 6 дни с временен успех, симптомите се появяват след три дни. Ходихме пак изписа друг антибиотик Салмоцид плюс на таблетки каза ми да го деля на осминки от него намалява разтройство,но продължава да кашля и диша тежко. От ваши клипове в интернет разбрах, че е гъбична инфекция възпаление . От Казанлък съм и честно казано не знам дали има добър специалист по екзотични птици. Какъв антибиотик трябва да дам за да се оправи?

 6. Габриела каза:

  Здравейте,

  Преди 3 седмици забелязах рана на тестисите на кучето ми, след консултация с ветеринар ни беше изписано кортизем. След една седмица мазане, забелязах че тестисите му са почервеняли и се белят и доктора ни каза да сменим кортизема с цикатридина. Вече две седмици го мажем и подобрение в червенината имаше за малко, но на някои места се образуваха кафяви петънца, които са гладки. Мажа го все още с цикатридина, сутрин и вечер.

  Не съм сигурна как да подходя и дали да продължа с цикатридина.

 7. Dimitar каза:

  Здравейте,

  Имам червенобуза костенурка на около 6-7 месеца , но от 2 дни бузите са и подути сякаш са пълни с храна.
  Констенурката си яде няма проблем , но е доста подута , на какво може да се дължи това ?

 8. Виктория каза:

  Здравейте,
  имам малко на ръст женско кученце /около 5-6кг/. От около седмица е омърлушено, на моменти не иска да яде.
  Вчера я заведохме на ветеринар, пуснаха и кръвни изследвания /и чернодробни/ и казаха, че всичко е наред, но има анемия и в момента е и разгонена и може и от това да е.
  Премериха и температурата 39градуса. Казаха, че това била много висока температура. Биха и антибиотик и инжекция за анемията. След като се прибрахме прочетох в интернет, че между, 37,5 и 39 градуса е нормално за куче. Днес трябваше да я заведем пак. Отново темепатурата беше около 39 градуса и казаха, че задължително трябва антибиотик, за да не се усложни. Вече не знам какво да правя, мислите ли че това е висока температура и трябва да се прави нещо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Случай от практиката

Микроспория при кучетата и ктките

Микроспорията при кучета и котките е гъбично заболяване на космената покривка и кожата.Причинител са дерматофитни гъбички,които живеят в луковицата и сърецвината на косъма.Повечето от тези гъбички са нормални обитатели по кожата на животните,без да причиняват неприятности.Когато обаче настъпи срив в имунната система предизвикан от друга болест,дерматофитите стават силно болестотворни и предизвикват заболяване.Какво е характерно за […]

Прочети повече...

Полезно

Летни кожни болести по кучетата

Лятотото е сезон в който много от кучетата имат проблеми с кожата си.Изобилието от алергени,паразити и осили ,в съчетание с високата околна температура,водят до заболяваниа на кожата,най-общо наречени летни екземи. 1.Пиодермия.Представлява заболяване на кожата,което се манифестира с образуване на голяма рана ,обикновено над опашката или по врата.Кожата е зачервена,подута и обложена с гной.Най-често се получава […]

Прочети повече...