Любимият ми и най- добър ветеринар в София

Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар

Ветеринарна клиника онлайн


7 948 отговора на “Ветеринарна онлайн консултация с ветеринар”

 1. Валери Пенков каза:

  Здравейте,
  Имам котарак от 6 години. От 2 седмици редовно повръща бяла пяна. Консултация с ветеринар и даване на малцова паста за космите не помага. Започва да слабее, не приема достатъчно храна и вода.
  Помогнете ми да излекувам котето си.
  Благодаря ви!

 2. Дилек каза:

  Здравейте!
  Имам два вълнисти папагала, като на единия изпражненията му са доста воднисти, а понякога дори само вода. Това е вече в продължение на година. Давам му витамини, яде, пие и се държи нормално, но понапълня малко. Восковицата му е кафеникава (преди беше светлосиня), клюнът е в нормални размери, но ноктите са дълги. Изпражненията на втория папагал също понякога са воднисти.
  Какво им има и с какво мога да им помогна, защото нямам възможност да пътувам?
  Предварително благодаря за отделеното внимание.

 3. Н . Димитрова каза:

  Здравейте!
  Имам куче, женско йорки на две години. Под долната устничка се появи издатина, за която трудно може да се определи от какво е. Водих я на ветеринар и й изписаха гел фусикорт с който да мажа мястото в продължение на 10 дни по два пъти на ден. Първите дни израстъкът понамаля, но в момента е с дм 5-7 мм и е силно зачервен. Прилича на нещо средно между пъпка и брадавица. Възможно ли е да е забит осил или врастнал косъм? Как се процедира в този случай за да се установи точно каква е причината? Благодаря предварително за оговора.

  • admin каза:

   Трябва преглед .Не бих могъл да кажа без преглед. Може да е абсцес,тумор или друго.

 4. Таня Угринова каза:

  Здравейте! Едното ми вълнисто папагалче яде, пие вода, но от 2 дена не може да лети. Озовава се на земята, днес видях, че има залепено ако. Изчистих го. Какво мага да му дам, за да се оправи? Не съм от София и не мога да го доведа.Благодаря ви предвалително.

 5. Никол Руменова каза:

  здравейте. кучето имаше подут пръст. предписаха му дермипред и го приемаше за период от две седмици. 24 часа след последният прием, подуването се появи. лекуват го за дерматит, а в същото време от подутото тече гной.

 6. Антония каза:

  Здравейте, имам женско какарики на година. От тази сутрин е оклюмала, забелязах, че крачетата й са по-светли и се е наперила, както когато спи. В последствие забелязах,че не може да се захване за кацалките. Заведох я на ветеринар. Каза, че има учестено дишане и попита дали не е била на климатик или течение. Смята, че е настинала и вероятно няма да се оправи. Постави й някакви инжекция , за съжаление не помня каква и ако утре все още е живичка, иска да постави втора. Нямам възможност да Ви посетя, но ако може да чуя и Вашето мнение. Благодаря Ви!

  • admin каза:

   Трябва спешно преглед и диагноза.За предпочитане е лекарствата да не се дават инжективно.

 7. Магдалена каза:

  откриха ни много лоша болест хамангеон сарком лечение има ли

 8. Костадинова каза:

  Здравейте, може ли коментар на резултата?

  Микробиология :
  Вид материал : Ушен секрет
  Микроскопски материал:
  1. Enterobacter cloacae complex
  МАСОВО

  • admin каза:

   Причинителят често предизвиква проблеми в ушите.Давайте антибиотик според антибиограмата.

   • Здравейте, имам дворна котка, няма порода.
    От около 3 седмици кашля, започна да и тече секрет от носа и очите, трудно ги отваря вече. Диша с отворена уста и сякаш има хрипове. Слабее, отказва да яде и да пие. Летаргична е.
    Моля ви да ми препоръчате как бих могла да я излекувам.
    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Случай от практиката

Микроспория при кучетата и ктките

Микроспорията при кучета и котките е гъбично заболяване на космената покривка и кожата.Причинител са дерматофитни гъбички,които живеят в луковицата и сърецвината на косъма.Повечето от тези гъбички са нормални обитатели по кожата на животните,без да причиняват неприятности.Когато обаче настъпи срив в имунната система предизвикан от друга болест,дерматофитите стават силно болестотворни и предизвикват заболяване.Какво е характерно за […]

Прочети повече...

Полезно

Летни кожни болести по кучетата

Лятотото е сезон в който много от кучетата имат проблеми с кожата си.Изобилието от алергени,паразити и осили ,в съчетание с високата околна температура,водят до заболяваниа на кожата,най-общо наречени летни екземи. 1.Пиодермия.Представлява заболяване на кожата,което се манифестира с образуване на голяма рана ,обикновено над опашката или по врата.Кожата е зачервена,подута и обложена с гной.Най-често се получава […]

Прочети повече...